Črta življenja

Črta življenja je merilo vitalnosti in življenjske moči. Kaže dolžino in intenzivnost življenja, družinske vezi in splošne značilnosti življenja. Črta se začne na sredini med kazalcem in palcem, nato pa se boči proti zapestju, kjer se konča. Pri nekaterih črto življenja seka ena ali več črtic, ki nakazujejo ovire v določenem življenjskem obdobju.

 

Pred branjem dlani je pomembno, da izberete pravo dlan. Obstaja več šol oziroma praks glede samega branja. Nekateri menijo, da morajo ženske gledati desno roko, moški pa levo. Pomembni sta obe, toda pomembno je, da prepoznamo dominantno roko in pasivno. Običajno je desna roka glavna, leva pa pasivna. Slednja predstavlja lastnosti, s katerimi smo se rodili, desna pa lastnosti, ki se razvijejo v odraslem življenju. Desna roka običajno prevladuje pri branju dlani, z levo pa se napoved dopolnjuje.

1 Črta življenja, ki poteka blizu palca

Tesno ste povezani z družino in uživate v družinskem življenju. Radi ste doma, saj nimate večjih želja po odkrivanju sveta ali daljših potovanjih.

2 Črta življenja, ki poteka proti sredini dlani

Imate velike ambicije in cilje. Veseli vas odkrivanje novih stvari in krajev, stremite k vznemirljivim dogodivščinam.

3 Črta, ki se konča pri zapestju blizu palca

Hrepenite po domačem okolju in bližini ljubljenih oseb.

4 Črta se obrne proti drugi strani zapestja

Hrepenite po spremembah, radi bi se odselili iz domovine ali celo od svoje družine. Ne čutite povezanosti ali korenin.

5 Črta se začne na koncu Jupitra

Svoje življenje bi radi spremenili na bolje. Pri tem vas vodita močna volja in ambicioznost.

6 Črta poteka od roba dlani blizu Jupitra

Usmerjeni ste k enemu cilju, hrepenite po časti in slavi. Ponosni ste na svoje dosežke, poleg tega pa ste izjemen vodja.

7 Črta poteka blizu palca

Na vas močno vpliva vera oziroma kultura. Običajno ste »omejeni« na eno mesto, na domači kraj.

8 Pretrgana črta življenja

Pretrgana črta kaže na nove začetke ali zaključke v življenju, ki so posledica velikih sprememb (npr. poroka, ločitev, smrt bližnjega….).

9 Dvojna črta življenja

Dvojna črta ima več pomenov: lahko imate brata ali sestro dvojčico, lahko imate ob sebi angela varuha, lahko pa da živite dvojno življenje.

10 Črta prizadevanj

Če zavije črta navzgor proti Saturnovemu griču (sredincu), to pomeni, da znate poprijeti za delo, ne marate pa kritike ali zavrnitve. Zavedate se tudi da, trdo delo ne prinaša nujno uspeha.

11 Črta uspeha

Če črta zavije navzgor proti Saturnovemu griču, lahko pričakujete uspeh in srečo ter tudi slavo.

12 Marsova črta

Ob sebi imate Angela varuha oziroma zaščitnika, ki vas varuje na življenjski poti.

13 Črta skrbi

Stres in skrbi so stalni del vašega življenja. Večje, ko so, resnejše so težave. Neizrazne linije ali črtice na dlani nakazujejo, da ste lahko nagnjeni k tesnobi.

14 Črta zvestobe

Svoji družini in prijateljem ste izjemno zvesti.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij.

  

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram