Črta srca

Črta srca ali linija ljubezni je ena od treh glavnih črt pri branju dlani. Začne se pri Jupitrovem griču in v loku sega do Merkurjevega griča. Črta je povezana z zadevami srca: z ljubeznijo, romantiko in medsebojnimi odnosi ter našimi čustvi. Iz nje lahko razberemo, kako srečen in zadovoljen je posameznik in v kakšnih odnosih je u drugimi – se z njimi razume, je odnos vzajemen ali ne. Daljša, ko je črta, dolgotrajnejši bo odnos.

1 nizko potekajoča črta

Črta se začne pod spodnjim robom členkov na dlani. Posameznik s takšno črto je rojen ljubimec, zelo nežen in romantičen. Ljubezen je ena izmed najvišjih vrednot, zato stremi k popolnosti. Zaradi velikih pričakovanj od ljubljene osebe je pogosto razočaran.

2 visoko potekajoča črta

Črta se začne na spodnji strani členka ali tik nad njim, ustavi pa se pod grebeni prstov. Oseba s takšno črto je izjemno občutljiva in dojemljiva za mnenje okolice. S kritiko do sebe in drugih se pogosto znajde na poti samodestrukcije. Čustva zelo težko pokaže.

3 črta, ki je obrnjena proti sredincu ali kazalcu

Če črta zavije proti Saturnovemu griču (k sredincu), lahko oseba pričakuje zelo mirno družinsko življenje. Rada je v bližini svojih ljubljenih oseb, ceni bližino in podporo. Če črta zavije k Jupitrovemu  griču (h kazalcu), lahko posameznik pričakuje uspeh na ljubezenskem področju. Njegov odnos je vzajemen, iskren in dolgotrajen.

4 kratka in visoka črta

Oseba s takšno črto se mora vprašati, kaj si želi in kaj pričakuje. Pogosto sta morala in zvestoba vprašljiva. Če ne dobi dovolj pozornosti ali meni, da je v enoličnem odnosu, hitro izgubi zanimanje in se prepusti toku dogajanja, tudi ljubezenskim trikotnikom.

5 kratka in nizka črta

Oseba ne zna biti oziroma ne more biti zvesta. Zanjo je spolnost vrsta igre, nekakšen šport za sproščanje energije. Sama sebi zelo popušča, pogosti si ne prizna, kaj se dejansko dogaja. Ker si ne zna priznati resnice, na nek način goljufa samega sebe.

6 črta, ki se dotika črte življenja

Če se črta spusti ali dotakne črte življenja, oseba stremi k sreči doma in zunaj njega. Močno potrebuje ljubezen, a si ne prizna, da je lahko to že v mejah soodvisnosti. Pogosto je oseba razdeljena med družino in poslom, a najde način, da življenje uravnoteži.

7 črta, ki poteka naravnost čez dlan

Črta srca, ki poteka čez celotno dlan, kaže na osebo, ki ima razvit čut za sočloveka in stremi k pravičnosti. Veliko časa in energije bo zapravila za delo z višjim namenom. Ker je izredno nesebična, v življenju okusi veliko lepega in dobrega.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram