Česa se morate znebiti, da boste uspeli oziroma v kaj morate bolj zaupati?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila, nato pa odvrzite bremena, ki vas spremljajo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Nehajte iz malih stvari delati težave. V naslednjih dneh vam bodo naklonjene energije očiščevanja, zato jih izkoristite in se znebite vsega odvečnega v svojem življenju kot tudi v domačem okolju. Naredite prostor novostim, s katerimi boste lahko izkoristili svoj polni potencial. Ne bežite stran od pomembnih odločitev in se ne ustavite na eni točki. Zberite pogum in naredite korak naprej. Začnite odkrivati svoj resnični jaz. Ne sanjarite le o tem, kaj bi imeli, ampak začnite to uresničevati.

Sporočilo pod številko 2

Začnite uživati v drobnih stvareh življenja. Delite svoje misli in želje s svojimi ljubljenimi osebami. Otresite se razmišljanja, da ste za vse sami, saj niste. Odkrijte svojo veliko notranjo moč in opustite stare sodbe. Zdaj je čas, da daste osebam in načrtom novo priložnost. Ste pred pomembnejšimi odločitvami, zato zaupajte vase. Ne bojte se izraziti, kaj si želite, kot tudi stopiti stran od vsega, kar vam ne prinaša pozitivne energije.

Sporočilo pod številko 3

Čaka vas nekaj zahtevnih odločitev, ki bodo razkrile resnico in vodile k novim spoznanjem. Moč volje in novi navdihi vam bodo dali nov zagon in omogočili večji uspeh. Sami pa poskrbite, da boste na svoji poti disciplinirani, a ne potlačili svoje igrivosti in navihanosti. To vas bo razbremenilo skrbi in pozitivno vplivalo na vašo energijo. Ta se bo poleti dvigala, s tem pa vaša vnema. Pazite pa le, da se ne boste preobremenili, saj bo to hitro vodilo k izgorelosti.

Sporočilo pod številko 4

Bodite potrpežljivi in se pripravite na dolgoročne cilje. Poletje je vaš čas - čas, da razširite svoja krila in začnete kazati moč ter čarobnost. Ne dvomite o svojih sposobnostih, ampak jih negujte. Nadgradite svoje znanje, saj boste tako prišli do marsikaterih razodetij, ki vas bodo vodila k spremembam. Vseskozi pa branite svoja prepričanja in vrednote in ne popustite vplivu okolice. Čas bo prinesel nagrade: tako materialne kot čustvene.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram