Česa se morate otresti?

Preberite si, česa se morate otresti, da boste v življenju osebno napredovali in dosegli zastavljene cilje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna bo jesen, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Otresti se morate nezaupanja vase. Pred vami so velike spremembe, zato je čas, da se opogumite in razširite svoja krila. Zavedajte se vseh bogatih življenjskih izkušenj, ki jih imate in ki vam bodo pomagale doseči želene cilje. Ostanite prizemljeni, modro zbirajte svoje odločitve, a vedno stremite k temu, da boste napredovali in izhajali iz sebe. Ste močnejša oseba, kot si mislite, zato se pustite presenetiti.

Sporočilo pod številko 2

Otresti se morate čakanja na pravi trenutek. Zdaj ste pripravljeni. Zdaj imate darove in sposobnosti, s katerimi boste lahko dosegli želeno in okolici pokazali, kdo ste. Življenje je čarobno, le uživati začnite. Ne čakajte, da se kaj zgodi. Ne čakajte na srečo. Najdite jo v sebi. Poslušajte svoj navdih in stopite na pot veselja, hvaležnosti in zadovoljstva. Čakajo vas pozitivne izkušnje, če se boste premaknili naprej in nehali iskati izgovore, zakaj česa ne bi storili.

Sporočilo pod številko 3

Otresti se morate brezglavosti in impulzivnosti. Dogaja se več stvari, kot je na prvi pogled videti. Če boste skozi življenje hiteli, lahko spregledate lepoto. Bodite potrpežljivi in mirni. Premislite, kaj si želite v prihodnosti. Najdite potrebo po ravnovesju in zmernosti. Včasih lahko premislek prinese več pozitivnega in novega, kot hitenje z glavo skozi zid. Otresite se tudi privida ujetosti, če se stvari počasi razvijajo.

Sporočilo pod številko 4

Otresti se morate pretiranega analiziranja stvari. Naj vas ne bo strah ukrepati ali narediti koraka naprej. Predolgo razmišljanje in ocenjevanje vas lahko drago stane, zato stremite k ravnovesju. Zaupajte vase in svoje darove. Sprejmite tudi pomoč drugih, če ne boste našli odgovora. Ne čakajte, da se ta ponudi sam od sebe, niti ga ne iščite v skritih kotičkih podzavesti. Vi ste odgovor. Vi lahko stvar premaknete naprej, le prepoznajte, da to zmorete in znate. Četudi s podporo drugih.

Sporočilo pod številko 5

Otresti se morate pričakovanj najhujšega. Zdaj je čas, da svoj fokus iz negativnega usmerite na pozitivno. Recite odločen ne črnogledosti. Odločite se, da boste na dogajanje pogledali z drugega zornega kota. Odpočiti si morate od vseh negativnih misli, zato si vzemite čas zase. Najdite v sebi pozitivne lastnosti in bodite zadnje hvaležni. Nato podobno naredite za ljudi okoli sebe in stvari, ki se dogajajo. Presenečeni boste, kako se lahko z drugačnim pogledom stvari preoblikujejo.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram