Čemu se izogibati?

Preberite si, na kaj bodite bolj pozorni in čemu bi se bilo v prihodnje bolje izogniti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

V življenju se morate premakniti naprej. Zdaj je idealen čas, da to storite. Otresite se vsega starega in pozdravite novo! Odprite se novim energijam, ki trkajo na vaša vrata. Naj vas ne bo strah pustiti preteklosti za seboj, saj boste občutili olajšanje. Vzemite si čas in se prilagodite tej spremembi življenja. Ni vam treba hiteti. Ob vas so osebe, ki vas bodo podpirale pri vseh odločitvah, ki jih boste sprejeli.

Sporočilo pod številko 2

Nahajate se v času odličnih novih zamisli in rešitev. Zaupajte vase in svoje odločitve. Začnite verjeti, da je vse mogoče. Znebite se strahu! Podvigi, ki se jih boste lotili, bodo uspešni, le ne izgubite vere vase. Razmišljajte pozitivno in vse se bo dobro razpletlo. Ste na poti k svojemu osebnemu razsvetljenju. Pred vami je obdobje obilja in zadovoljstva. Prepustite se veselju in pozitivnim občutkom. Priznajte si odličnost.

Sporočilo pod številko 3

Zdaj je čas za nove projekte in cilje. Izogibajte se izgovorom, zakaj nečesa ne bi mogli narediti! Uživajte tudi v sadovih preteklega dela. To se je uspešno zaključilo in pripisalo vašim sposobnostim nov pomen. Osebnostno in duhovno ste zrasli in se povzdignili na novo raven. Vsa izkustva – dobra in slaba, so vas izoblikovale v močno osebo. Občutite hvaležnost in razširite svoje roke pozitivnim premikom. 

Sporočilo pod številko 4

Močnejši ste, kot se zavedate. Izogibajte se temu, da ne verjamete vase! Nedvomno ste kos situaciji, v kateri ste se trenutno znašli. Izzive in preizkušnje boste najlažje premagali, če se boste zazrli vase in k zadevi pristopili s sočutjem. Odlikujejo vas prijaznost, nežnost in mehkoba. Pokažite jih drugim. Ciljev vam ni vam treba uresničevati z močjo. Uspešni in učinkoviti boste z zaupanjem vase. Sposobni ste velikih stvari, le na izzive poskušajte gledati kot na priložnost za učenje in ne kot ovire.

 

 

  

 

 

GRATIS akcija!

Zate sem pripravila svežo GRATIS akcijoIzkoristiš jo lahko še danes!

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram