Čemu bodite hvaležni v svojem življenju?

Preberite si, čemu bodite hvaležni v svojem življenju. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo zaključek leta, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Bodite hvaležni svojim prijateljem, saj so t.i. družina, ki ste si jo izbrali. Pomislite na nore šale, nerodne situacije in pozne klice ter dejstvo, da vam vedno stojijo ob strani. V naslednjih dneh se spomnite nanje in jim pokažite, kaj vam pomenijo. Podajte se na novo pot ustvarjanja novih spominov, ki se jih boste spominjali še dolgo časa. Zahvalite pa se tudi sebi, svojemu življenju: za vse, kar ste naredili in dosegli. Ničesar ne obžalujte, saj so vas odločitve pripeljale do točke, na kateri ste.

Sporočilo pod številko 2

Bodite hvaležni za moč, ki jo imate. Dejstvo, da se niste v težkih trenutkih zlomili, ampak ste zaupali vase in naredili korak naprej, je pomenljivo. Vaša notranja moč je odlika. Z njo ste in še boste premagali veliko ovir, pri tem pa vedno dokazali, da ste močna oseba. Moč je vaše bistvo, vaša lastnost, zaradi katere ste posebni. Prav tako pa ne pozabite na svoje srce: za to, da čutite, ljubite in ste, kdor ste.

Sporočilo pod številko 3

Vaš um lahko potuje v neznane destinacije, a se vedno vrne v sedanjost v delčku sekunde. Bodite hvaležni za svoj um, saj vam daje upanje, sanje in nove misli. Je vaše bistvo, zato bodite hvaležni zanj. Prav tako pa se zahvalite temu, da lahko čutite, vonjate, vidite in zaznavate lepe stvari okoli sebe – četudi jih kdaj vsi jemljemo za nekaj samoumevnega. Prav tako zahvalo namenite svojim solzam: vaše solze so pričevanje dobrih in slabih trenutkov. Bodite hvaležni za vsa čustva, ki so povzročila solze.

 

 

 

 

MIR IN HARMONIJA

Odkrij, kako doseči ravnovesje in jasnost v težkih trenutkih življenja ter kako ponovno začuti harmonijo.

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram