7 korakov, kako privabiti sorodno dušo

Preden si boste prebrali sedem korakov, kako privabiti sorodno dušo, poskušajte razumeti, kdo je in kaj predstavlja. Sorodna duša je oseba, ki vam je usojena. Predstavljala nekoga, ki mu lahko zaupate in se povežete z njim na vseh nivojih. Je nekdo, ki vam bo predstavljal vse.

Z leti čarobnost v odnosu ne bo izginila, ampak se bo krepila in kazala na različne načine. Z leti se bo preoblikovala, a ne bo odšla. Energija med vama vas bo navdihovala. Da boste lažje dosegli stanje duha, s katerim boste lahko uživali v družbi ljubljene osebe, z njo osebno rasli in se razvijali, morate biti nanjo pripravljeni.

Prvi korak: prerežite (čustvene) vezi z nekdanjimi partnerji

Mnogi se na tak ali drugačen radi družimo s svojimi nekdanjimi partnerji. Lahko mislimo, da smo jih preboleli, a resnica ni taka. Če se boste z njimi še naprej pogovarjali, delili svoje izkušnje in se zabavali, se lahko obudijo stari občutki, ki vam bodo preprečili, da bi srečali svojo sorodno dušo. Življenje zahteva drzne korake in samozavesten pristop pri premagovanju največjih strahov. Le tako vas bo nagradilo s srečo v ljubezni. Zato najprej prekinite vezi s preteklostjo! Hitro boste pozabili na bivšo ljubezen, ko bo v vaše življenje vstopila nova energija!

Drugi korak: znebite se odvečne prtljage

Vas je kdo prizadel? Vas je varal? Vam je nekdanja ljubezen na ustvarjalen način zlomila srce? Dobrodošli v klubu! Najdite pomoč, naredite korak stran in prebolite. S sorodno dušo se boste težje srečali, če se ne boste oklepali jeze in negativnih čustev, ki jih čutite do osebe, ki pravzaprav ni več del vašega življenja. Pripravljeni morate biti na izobilje ljubezni, ki prihaja k vam. V vašem srcu ni prostora za zamere. Razpad odnosa je bil težek, a zaupajte, da boste tudi to premagali. Ne ostanite na točki, kjer boste čakali, da karma terja svoj davek in da vam drugi priznajo, da se vam je storila krivica. Odpuščanje je namenjeno vam in ne osebi, ki vas je prizadela. Znebite se negativnosti in se pripravite na nekaj boljšega.

Tretji korak: najdite notranji mir

Imate veliko slabih dni zadnje čase? Niste srečni? Vas osebe okoli vas obremenjujejo? Vas delajo nestrpne? Ste se kdaj vprašali, kako odprti bi bili, če bi srečali svojo resnično ljubezen? Če niste notranje pomirjeni, boste zamudili priložnosti in šli mimo osebe, ki vam je namenjena. Bodite pripravljeni, bodite srečni in dovzetni za dobre stvari, ki prihajajo. Vedno! Dvignite svoj pogled. Razprite svoje roke in se zahvalite za današnji dan, saj je to dan, ko boste spremenili svoje življenje.

Četrti korak: poskrbite zase

Vsi si ob sebi želimo osebo, ki je živi dokaz dobrega počutja, vitalnosti in dobrega videza. Zaradi tega pogosto spregledamo svoje potrebe in čustva. Prevečkrat videz narekuje naše počutje. Sorodna duša vas bo ljubila takšne, kot ste. Lahko vstanete iz postelje in takoj odidete ven. Lahko pričakujete dobre stvari, le zase poskrbite. Ko boste to storili, se bo vaše razpoloženje izboljšalo. Počutili se boste srečnejše in privlačnejše, to pa bo k vam privabilo pozitivne energije in vibracije.

Peti korak: rastite

Samski se pogosto vprašajo, zakaj še niso našli tiste „prave“ osebe. Vzrok tiči v starih vzorcih, v katere so ujeti. Niso še uspeli narediti koraka naprej in pustiti preteklosti za seboj. Niso bili čustveno ali psihično dovolj močni. Če je okoli vas že nekaj časa vse isto, je čas za drastično spremembo. Naučite se nekaj novega, začnite delati, kar vas osrečuje oziroma s čimer že dlje časa odlašate. Zdaj je čas, da k sebi spustite svežino. Ustvarite priložnosti, s katerimi boste osebno zrasli in s katerimi vas bo vesolje nagradilo.

Šesti korak: bodite odprti za vse in še več

Vesolje zna na poseben način skriti najboljše stvari. Zanje se moramo potruditi in odpreti svoje oči. Tisto, kar iščemo, je skrito med izkušnjami in stvarmi, ki so pustile najbolj grenke spomine. Da boste lažje razumeli sebe in druge, sprejmite vse, kar se vam je zgodilo. Premislite, kaj ste se naučili in katerih napak ne smete ponavljati. Na ta način boste naredili prostor osebi, ki bo v vaše življenje prinesla ravno to, kar iščete. Ni treba, da spremenite svoja prepričanja ali način življenja. Le odprti oči in se zazrite okrog sebe. Bodite radovedni, kaj vse vam lahko življenje ponudi.

Sedmi korak: bodite svetilnik

Pokažite, kdo ste. Zasije z ljubeznijo, ki jo skrivate v sebi. Delite svojo srečo in pokažite spoštovanje do vseh živečih bitij. Bodite radodarni, kjer ste lahko in namenite čas drugim. Nikoli se ne dajte na zadnje mesto, imejte pa moč, da kdaj postavite potrebe drugih pred svoje. Začnite živeti življenje, ki vam je namenjeno. Vloga vaše sorodne duše je, da vas nauči, vam pomaga in vas dopolni. Ne more vas spremeniti, vas osrečiti ali vas izboljšati. To je vaša odločitev - to lahko naredite le sami! Tudi vaša sorodna duša bo imela svoje potrebe, ki jih boste morali poskusiti zadovoljiti. Tudi vi boste poklicani, da jih učite, pomagate in dopolnite. To pa je možno le, če se ljubite, če ste odkrili ljubezen do sebe. Šele tako boste drugim pripravljeni pokazati resnično ljubezen.

Vaša sorodna duša je lahko nekdo, ki ga že poznate, a se vajini poti že dlje časa nista križali. Lahko je oseba, ki je še ne poznate in še niste srečali. To je lahko oseba, za katero si niste niti mislili, da bi bili z njo. Vaša sorodna duša bo „narejena“ posebej za vas!

 

  

 

TAROT SORODNA DUŠA

Kaj te čaka v LJUBEZNI? Kdaj bo sorodna duša vstopila v tvoje življenje? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram