5 nasvetov za krepitev lastne vrednosti

Živimo v svetu, polnem stresnih situacij in obveznosti. V tej mešanici se je enostavno izgubiti. Vsakodnevna povezava z duhom, telesom in umom je obvezna, če želite v življenju rasti, napredovati in se razvijati. S temi petimi preprostimi nasveti za dnevno rutino boste začeli ceniti sami sebe, lažje se boste soočali s svetom! Če boste okrepili ljubezen do sebe, boste našli pot do sreče!

 

1. Začnite svoj dan z ljubeznijo in ne s tehnologijo

Priznajte! Dan najverjetneje začnete z drsanjem po telefonu, ko pregledujete objave prijateljev na družabnih medijih ali pa prebirate najnovejše trače ter novice. To je dandanes nekaj povsem normalnega, ampak morda je ravno to tisto, kar uniči vaš dan že na samem začetku. Namesto da se zjutraj najprej obesite na telefon, se poskusite osredotočiti na svoje počutje, telovadite ali zapišite svoje sanje. Če si boste vzeli čas zase, boste dali prednost dobremu razpoloženju nad vsem ostalim, in to bo vašemu dnevu dodalo pozitiven predznak.

2. Ne nadzorujte, predajte se toku življenja

Večina ljudi želi imeti nenehno nadzor nad vsem, toda to je dejansko poskus, da bi nekako našli svoje mesto pod soncem v tem svetu, ki se nenehno spreminja in ni ravno stabilen. Ljudje grešimo, se motimo in ne moremo vplivati na vse. Vedite, da je treba izpustiti stvari, ki jih ne morete spremeniti. Najprej bodite potrpežljivi in odpustite sami sebi za vse napake. Če se kar naprej spopadate s situacijami, ki jih ne morete kontrolirati, to ni dobro za vaše duševno ali duhovno počutje. V trenutku, ko boste spoznali, da stvari ne morejo biti vedno pod vašim nadzorom, boste razumeli, da vse ni vedno vaša krivda. Če se boste osvobodili tega bremena, boste lažje živeli.

3. Vzemite si čas za meditacijo ali jogo

V kolikor boste posvečali več pozornosti svojim mislim, boste tudi bolj pozitivno gledali nase. Klinično je dokazano, da se bo izboljšalo vaše razpoloženje takoj v trenutku, ko se boste začeli obračati v svojo notranjost. Zato si vzemite čas za meditacijo ali jogo. Meditacija in joga vam bosta pomagali tudi, če se srečujete s posebno stresnimi situacijami v življenju.

4. Predstavljajte si in ustvarjajte

Predstavljajte si življenje, v katerem ste popolnoma zaljubljeni vase. Kako to izgleda? Kako se počutite? Kaj vse lahko dosežete, česar trenutno ne morete? Nekaj časa se zadržite v tem svetu - potrdite sebe, svoje sposobnosti in svoje strasti. V mislih ustvarite mantro, ki jo nato ponavljajte vsak dan. To je lahko tako preprosto, kot "Vreden sem ljubezni." ali "Zaslužim si dobre stvari". S tem nenehnim opomnikom na svojo vrednost se boste zlahka zaljubili vase.

5. Nagradite se, ker si to zaslužite!

Vedno boste potrebovali odmor od dela, rutine, obveznosti, življenja …. Nagradite se s časom! Počnite stvari, ki vas veselijo in osrečujejo. Privoščite si prost dan, potovanje, vožnjo s kolesom, poležavanje, razvajanje … karkoli si vaše srce poželi. Zaslužite si čas za razmislek, da dotočite gorivo in napolnite baterije ter se pripravite na nove podvige. Vi najbolje veste, zato poslušajte svoje potrebe, ne da bi se zadrževali.

Odločitev, da se zavežete sebi in svoji sreči, bo le še okrepila vaše odnose, kariero, sedanjost in prihodnost! Gre za veščino, ki jo morate sedaj samo še usvojiti. Poskrbite, da se boste imeli radi, vzljubite se! Začnite se ceniti in spoštovati!

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša leto prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram