Kakšno sporočilo imajo Angeli za vas?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko Angela, ki vas je prvi pritegnil. Ko boste prebrali razlago, si vzemite nekaj časa zase, nato pa začnite uresničevati svoje sanje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo Angela pod številko 1

Poglejte si v srce in spoznajte resnico. Bodite odkriti do sebe in drugih. Ne tlačite in požirajte čustev. Zdaj je čas, da pokažete, kdo ste. Zanesite se nase in angelske energije, da vam bodo pomagale in podelile mir. Očistile vas bodo negativnih energij, ki so se nakopičile čez čas. Za vas je popolnoma varno, da izrazite svojo čudovito energijo in ljubeče govorite resnico.

Sporočilo Angela pod številko 2

Odprite se darovom, ki so okrog vas. Za nekaj dni postavite svoje obveznosti na stran in v ospredje postavite veselje, smeh in igrivost. Vzemite si čas zase in za dvig energije. Spoznajte, kakšni darovi se skrivajo tudi v vas in kako jih lahko uporabite, da boste dobili želene rezultate. Čas je, da opustite vsa vedenja in vzorce, ki blokirajo vaša srčna hrepenenja in želje.

Sporočilo Angela pod številko 3

Dovolite si uživati v svojih čustvih in občutkih. Predajte se energiji ljubezni. Izrazite se in s pomočjo glasbe ter gibanja prebudite svojo notranjo moč. Vsa vaša dejanja naj se ujemajo z vašimi vrednotami in notranjim vedenjem, kaj je za vas prav. Močni ste. S pozitivnimi čustvi in besedami boste hitreje manifestirali svoje želje.

Sporočilo Angela pod številko 4

Čas je, da se posvetite sebi in se nagradite z nečim posebnim. Začnite negovati svojo dušo. Stremite k temu, da bodo vaša dajanja in sprejemanja v ravnotežju. Angelske energije vam bodo pomagale, zato bodite odprti tudi za božansko vodena sporočila. Našli jih boste v globoki meditaciji. Bodite pa pozorni tudi na zvok, glasbo in besede, ki jih boste slišali z ušesi ali samo v svojem umu.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram