Kakšen bo zaključek poletja?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas in na polno izkoristite zadnje dneve avgusta. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej ali kaj vas jeseni čaka, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Konec meseca avgusta bo v znamenju družabnosti in povezovanje. Vaša energija se bo dvignila in vas še bolj pripravila na začetek septembra. Okoli vas bodo vibracije sreče in zadovoljstva, ki bodo okrepile tudi strasti. Ponovno boste začeli slediti notranjemu navdihu. Ne boste več iskali izgovorov, zakaj ne bi mogli česa narediti. Povečali se bosta tudi vaša domišljija in ustvarjalnost, ki bosta le še bolj pokazali, da ste pripravljeni na nove uspehe.

Sporočilo pod številko 2

Zadnji dnevi avgusta bodo v znamenju upanja in nove energije. Navdal vas bo občutek udobja, sproščenosti in pomirjenosti. Vsa napetost, ki se morda pojavlja pred začetkom novega meseca, se bo poslovila. Vladali bosta harmonija in ljubezen. Oseb, ki so vam ljube, se boste lažje »dotaknili« s svojimi besedami in energijo. Močno bo prisoten občutek sprejetosti in zaupljivosti. Okrepila se bo ljubezen do vsega.

Sporočilo pod številko 3

Zaključek poletja vam bo prinesel nova spoznanja, s katerimi boste drugače pogledali nase in dogajanje okrog sebe. Vaše misli bodo povezane, lažje boste sprejemali odločitve in se pripravili na nov mesec. Povečalo se bo spoštovanje do samega sebe, imeli boste več upanja za naprej in inspiracijske moči. Ne boste se več branili novosti ali se oklepali nečesa lepega, ki se je zgodilo poleti, ampak boste pripravljeni na vse nove izzive in preizkušnje.

Sporočilo pod številko 4

V nov mesec boste vstopili polni življenjske energije in moči. Delovali boste na višji frekvenci, zato bodo tudi rezultati boljši. Avgust boste zaključili prizemljeno, točno boste vedeli, kaj morate storiti in katere lekcije morate prinesti s seboj. Pod nogami boste čutili trdna tla, izboljšala se bo povezava s fizičnim svetom, kar pa bo prineslo tudi finančno varnost in energijo, da dokončate vse, kar ste si zastavili, a čez poletje niste mogli.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram