Kako se bo razpletla težava oziroma vprašanje, ki vas v tem trenutku najbolj bremeni?

Preberite si, kaj vas čaka in kako se bo razpletla težava oziroma vprašanje, ki vas v tem trenutku najbolj bremeni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Zadeva, ki vam ne pusti spati, se bo pozitivno razpletla. Vaš pretekli trud bo prinesel sadove, na katere čakate že dlje časa. Napoveduje se tako materialno kot fizično izboljšanje, kar bo dodatno napolnilo vašo energijo. Poleg tega pa boste v naslednjih dneh spoznali, da se sreča le ne skriva v materialnih dobrinah, ampak v vsakdanjih stvareh. Ugotovili boste, da vprašanje, ki vas bremeni, le ni tako veliko, kot se zdi prvi pogled. Z njim se soočite razumsko in zaupajte vase. Ne menite se za mnenje drugih, saj boste s svojim trudom in delom dosegli to, kar si želite. Ne prelagajte odgovornosti in ne čakajte, da se kaj razreši samo od sebe.

Sporočilo pod številko 2

Čaka vas pomiritev dveh nasprotujočih si sil, ki se bojujeta v vas. Kar vas bremeni ali kar vas pušča negotove, se bo v naslednjih tednih razrešilo. V sebi ne boste čutili dvojnosti, lažje boste ocenili situacijo, v kateri ste se znašli. Pomembno bo, da se boste znali obrniti tudi na druge, na osebe, ki jim zaupate. Z njimi boste lahko sklenili zavezništvo oziroma stopili novemu projektu naproti, ki bo prinesel uspeh. Tudi čustveno boste postali celovitejša oseba, kar bo pozitivno vplivalo tudi na odnose. Če vas katera oseba še posebej bremeni, računajte, da se bo v kratkem našla rešitev, ki bo ugodila obema stranema.

Sporočilo pod številko 3

Ne nalagajte si toliko bremen na svoja pleča. Delo in odgovornost lahko porazdelite, če se boste tako odločili. Okoli vas so osebe, ki vam bodo z veseljem pomagale rešiti težavo ali vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najpomembnejše. Ne pustite, da bi vas zadeva potrla ali povzročila, da bi se počutili blokirano. Ko boste prosili za pomoč ali nasvet, boste hitreje videli pravo pot. Čaka vas uspešna razrešitev, ki bo prinesla tudi nekaj finančnega napredka. Ne takoj, a čez čas boste ugotovili, da vas je trenutna izkušnja nagradila tudi z novim znanjem, znotraj domačega okolja pa prinesla poglobitev odnosov.

Sporočilo pod številko 4

Poiskati morate ravnotežje. Ne oklepajte se preteklosti ali znanega, saj vas bo to drago stalo. Problem boste rešili, če ga boste videli takšnega kot in uvideli, kaj povzroča. Ne zrcalite starih napak na nove izkušnje ali spoznanja. Če boste ostali na poti, se lotevali reševanja težav na enak način, se boste ujeli v začaranem krogu. Premislite, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste. Enkrat ste že bili v podobni situaciji, zato si priznajte, da se morda pojavlja vzorec. Zadeva se bo rešila, a morate biti pripravljeni na kompromise in srednjo pot. Če boste čakali, da vam kdo pomaga ali da se težava razreši, kot se je, se ne boste naučili nič novega.

Sporočilo pod številko 5

Na voljo vam je veliko možnosti za rešitev zadeve, ki vas skrbi. Ne zadržujte energije, ki se skriva v vas, ampak jo sprostite. Manj, ko bo napetosti, lažje se bodo stvari sproti reševale. Ne sramujte se položaja, v katerem ste, ali čustev, ki jih čutite. Če boste dovolili, da se negativni občutki kopičijo, ne boste mogli svoje energije usmeriti v dobro. S problemom se soočite s humorjem in trdnostjo, saj tako težave ne bodo postale resnejše, kot v resnici so. Ostanite prizemljeni, pomagajte pa si tudi z ustvarjalno vizualizacijo – predstavljajte si, da je problem že rešen in se prepustite občutkom, ki vas bo tem preplavijo.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram