Kaj vas čaka do konca meseca?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase, nato pa do konca meseca uresničite svoje želje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Za vami so uspešno premagani izzivi, zato si vzemite čas zase. Zdaj ni čas, da bi začeli z novimi projekti, saj telo potrebuje počitek. Premislite, kaj vse ste dosegli in kaj si želite do konca leta še uresničiti. Osredotočite se nase, na svoje sposobnosti in znanje. Pri tem pa v obzir vzemite, da vas še vedno čakajo izzivi. Boja še ni povsem konec, zato se ne sprostite preveč. Ne bojte se tega, kar prihaja, saj boste na preizkušnje pripravljeni, le zaupajte vase.

Sporočilo pod številko 2

Do konca meseca vas čakajo pomembne odločitve, s katerimi boste lahko usmerili svoje življenje v smer, ki si jo želite. Tako na področju denarja kot čustev lahko pričakujete nova spoznanja, ki bodo razjasnila marsikatero situacijo. Bodite odprti tudi za nove poti, za alternativne možnosti. Tu se vam skrivajo potenciali, s katerimi boste lahko uspeli. Ne bojte se stopiti v neznano in na vsakem koraku zaupajte v svoje odločitve. Zanje tudi prevzemite odgovornost.

Sporočilo pod številko 3

Vaš trud bo končno prinesel rezultate. Čaka vas novo spoznanje, da delate pravilno in da je to, kar delate, vredno vašega časa in energije. Do konca meseca se vam napovedujejo otipljivi rezultati. Nekateri bodo očitni, drugi pa se bodo razvijali v ozadju in na površje prišli kasneje v letu. Za vas se težavno obdobje zaključuje, zato se boste lahko posvetili drugim stvarem. Če na katerem področju ne boste prejeli želenega oziroma pričakovanega, pa bodite močni in ukrepajte.

Sporočilo pod številko 4

Čakajo vas razpotja, ki bodo zahtevala preudarnost in objektivnost. Svoje cilje boste lahko začeli postopoma uresničevati, pazite le, da ne boste prehitevali toka dogajanja ali si želeli preveč naenkrat. Ne smete izgubiti nadzora nad sabo, zlasti nad čustvi. Hitro se lahko zgodi, da bo okoli vas preveč dejavnikov, ki vam bodo ovirali pot do uspeha. Do konca meseca postavite temelje, nato pa začnite realizirati svoje načrte.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram