Kaj vam razkrivajo karte?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je prva pritegnila. Vzemite si čas in sprejmite modrosti vesolja. Naj vas nič ne ustavi na poti doseganja ciljev in uspehov.

Sporočilo karte pod številko 1 – El Morya

Pomembno je, da zaupate naravnemu toku dogajanja in ga spoštujete. Vesolje bo poskrbelo za vas, dokler boste osredotočeni na dajanje in sprejemanje. Bodite odprti za pritok pozitivnega in to delite z drugimi. Vizualizirajte si svoje želje in ne skrbite na ovire, ki jih boste še srečali. Varni ste. Vse se bo dobro izšlo, vaša prizadevanja bodo prinesla radost.

V naslednjih dneh bodite pozorni na priložnosti, ki se bodo ponudile. Z njimi boste lahko izstopili iz začaranega kroga in spoznali vse pozitivne koristi, ki vas bodo pripeljale k polnemu in manj stresnemu življenju.

 

Sporočilo karte pod številko 2 – Sveti duh

Odprite srce in občutite prisotnost Duha. Zrušite zidove, ki ste jih zgradili v želji po obrambi pred čustvenimi razočaranji. Zdaj je pravi čas, da se ozdravite starih bolečin, ki povzročajo strah, da bi občutili resnično ljubezen. Ko boste odprli srce, se boste odmaknili od odnosov, ki so sebični in enostranski. Začutite pozitivno energijo, ki prihaja k vam in v vaše srce. Vedite, da ste ljubljeni.

V naslednjih dneh pustite stvarem prosto pot. Znebite se omejujočih prepričanj. Zazrite se v srce in si predstavljajte, kako energija ljubezni in svetloba prodirata v vaše telo. Ljubezen je resnična. Višje energije vas podpirajo na vaši poti.

Sporočilo karte pod številko 3 – Lord Šiva

V vas se skriva izvor moči, s katerim se boste povzdignili nad težave in izzive, ki vas bremenijo. Bodite pozorni na ponavljajoče se ideje in misli, saj boste te lahko prenesli v resničnost. Potrudite se in ohranite zaupanje vase. Ne iščite odgovorov zunaj sebe, ampak se obrnite vase. Otresite se strahu, da česa ne zmorete. Zdaj ni čas za izgovore, ampak dejanja.

V naslednjih dneh bodite aktivni. Osredotočite se na svoje srčne želje in eno za drugo uresničujte. Obdržite notranje občutke in misli o obilju, o sreči, saj boste na ta način pospešili razvoj želenega.

 

 

Sporočilo karte pod številko 4 – Odin

Zdaj je čas, da poveste svojo resnico, da raziščete svoje odnose in spoznate, kaj si želite. Sposobni ste preoblikovati odnose z drugimi, le osredotočite se na resnico. Prav tako bodite bolj pozorni na svoje občutke v telesu. Intuicija vas ne bo pustila na cedilu. Ponudila vam bo pomembne informacije – če jim boste sledili, boste ustvarili harmonične vezi in našli srečo na vseh področjih udejstvovanja.

V naslednjih dneh prisluhnite telesu. V vas se bodo rojevale nove energije, s katerimi boste lahko prepoznali pravo pot. S hvaležnostjo in milino boste k sebi začeli privabljati ljubeče osebe in čudovite priložnosti.

Sporočilo karte pod številko 5 – Mati Marija

Odprite se drugim. Dovolite, da izrazijo svoje besede, da pokažejo, kdo so. Odprite se sprejemanju pomoči. Ob sebi imate osebe, s katerimi boste stopili na pot sreče. Čaka vas proces, v katerem boste opustili preteklost in potrebo, da bi imeli prav. Vse se bo dobro razpletlo, le zaupajte. Ne iščite navideznih problemov, ampak se osredotočite na osnovno resnico.

V naslednjih dneh pokažite zaupanje. To bo navdušilo druge, vam pa pomagalo, da boste občutili ljubezen v svojem srcu in umu. Pomagalo vam bodo ozdraveti in zapustiti preteklost. Ljubezen je edina sila na svetu, ki deluje očiščevalno.

Sporočilo karte pod številko 6 – Mahavatar Babaji

Marsikomu ste navdih in vzor, a se tega ne zavedate. Z drugimi začnite deliti svoje izkušnje in znanja, pri tem pa sledite svojim notranjim navodilom in vrednotam. V vas se skriva globoko razumevanje stvari, le priznati si morate to moč. Ustvarite lahko čudovite rezultate, če se ne boste omejevali. Včasih se je vredno potruditi za določene stvari, kar pa ne pomeni, da jih ni mogoče doseči.

V naslednjih dneh bodite pogumni. Začnite pozitivno razmišljati. Hitro boste občutili olajšanje in ugotovili, da sta v vas moč in modrost. Uporabite svoje izkušnje in ideje, saj boste tako lažje zasijali in še naprej odsevali toplino.

Maja iz Balzamike

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

 

 

Balzamika Instagram

 

 

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Potrebujete spodbudo, da boste lažje prisluhnili sebi in se podali na pot uresničevanja želja? Pišite svetovalcem Balzamike.