Kaj vam razkrivajo karte?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je prva pritegnila. Vzemite si čas in sprejmite modrosti, ki so vam dane. Začnite nov mesec dinamično in naj vas nič ne ustavi.

Sporočilo karte pod številko 1 – Kuthumi

Podajte se na notranje potovanje. Več časa namenite tišini, meditaciji in branju. Pustite, da vas vodi intuicija in razkrilo se vam bo nekaj pomembnega. Vse, kar se vam bo zgodilo, bo prineslo čudovite nove priložnosti. Sprejmite energije, ki so okoli vas. Pokažite darove in talente, ki jih skrivate. Ne iščite več rešitve zunaj sebe, ampak se zazrite vase.

V mesecu juliju raziskujte in širite razumevanje. Nova znanja in izkušnje vam bodo pomagali uresničiti želje in ideje. Odprite se novostim, ki prinašajo osebno rast in občutek izpolnitve.

Sporočilo karte pod številko 2 – Beli orel

Z intuicijo uravnovesite vse, kar je potrebno, nato pa se osredotočite na svoje korenine, na to, od kod izvirate in pretekle izkušnje. Resnična moč je duhovne narave in se bo v vas prebudila, ko boste umirjeni in v harmoniji z ljubljenimi osebami. Svojo pozornost usmerite v pozitivno smer. Zakrpajte slabe odnose in se osredotočite na to, kaj novega in boljšega lahko ustvarite.

V naslednjem mesecu se boste soočili z okoliščinami, s katerimi boste lahko razrešili stara bremena. V sebi imate vso moč, s katero boste lahko ustvarili trdne odnose. Zazrite se vase, odkrijte, kaj si želite z drugimi, nato pa to realizirajte. 

 

Sporočilo karte pod številko 3 – Quan Yin

Pustite, da vas vodita srčnost in sočutje. Ko boste na dogajanje okoli sebe pogledali s ščepcem ljubezni, se boste otresli kopičenju negativnih čustev in okoliščin. Vaše srce ne bo polno zamer in žalosti. Lažje boste ustvarili ljubeče odnose in odpustili vse staro, kar vam preprečuje napredek in rast.

V juliju začutite, kako je srce svobodno. Na ta način boste poslali resnično radostni se in se odprli ljubezni, partnerstvu in sorodnim dušam. Pred vami je obdobje ustvarjanja velike sreče, le pri sebi začnite: odkrijte resnično ljubezen do sebe.

Sporočilo karte pod številko 4 – Radha

Osvobodite se omejujočih vzorcev in prepričanj. Sledite občutkom in intuiciji. Ponovno zaživite svoje sanje. Ne skrivajte več tega, kdo ste. V vas se skriva izjemna energija, s katero boste lahko marsikaj dosegli. Vse omejitve boste premagali, če boste verjeli vase in svojo moč. Najdite se in naj vas nič ne zaustavi na novi poti. Ljubljenim in okolici pokažite svojo ubranost in celovitost.

V mesecu juliju si večkrat vzemite čas zase. Če se počutite ujeti, nekaj spremenite. Ukrepajte. Vi ste odgovorni za svoje življenje. Ponovno vzemite vajeti v svoje roke in se podajte na pot sreče in zadovoljstva. 

 

Sporočilo karte pod številko 5 – Lady Nada

V vsakdanjem življenju odkrijte pot ravnovesja in harmonije. To vas bo vodilo k spoznanju, kdaj morate ukrepati in kdaj se je treba ustaviti. Začeli se boste zavedati, da ima vsaka stvar dve plati. Če želite uspeti, ustvarite ravnotežje. Dajajte in sprejemajte. Analizirajte točko, na kateri ste in preučite, kdo ali kaj potrebuje največ vaše pozornosti.

V naslednjem mesecu ne pozabite nase. Najdite notranje ravnovesje in pristen stik z intuicijo. Meditirajte. Spoznajte, po čemer hrepeni vaša duša. Dovolite si živeti v skladu s srcem. Odpustite sebi in drugim. Ne zapirajte se pred ljubeznijo.

Sporočilo karte pod številko 6 – Božanski vodja

Stojite pred vrati novih priložnosti. Zdaj je čas, da zaključite s starimi zadevami, da naredite prostor novim izkušnjam. Obnovite si moči in se pripravite na nove začetke. Dovolite, da staro odide. Zaupajte v spremembe, ki se dogajajo, saj so prav te blagoslovi, ki vas vodijo k srečnemu življenju.

V mesecu juliju zaupajte sebi, notranji moči in intuiciji. Ustvarite tisto, po čemer hrepeni vaša duša. Odnose boste dvignili na višjo raven, le ne ustrašite se izzivov, ki jih poletje prinaša. Veselite se novih znanj in izkustev.

Maja iz Balzamike

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Potrebujete spodbudo, da se boste lažje podali na pot uresničevanja ciljev? Pišite svetovalcem Balzamike.