Kaj vam razkrivajo karte?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je prva pritegnila. Vzemite si čas, sprejmite modrosti, ki so vam dane. Začnite junij z novo energijo in zagonom. Naj vas nič ne ustavi na poti sreče in uspeha.

Sporočilo karte pod številko 1 – Lady Portia


Junij bo v vaše življenje prinesel novo energijo, poudarjene bodo ustvarjalne in vodstvene sposobnosti. Zaupajte sebi in pokažite, kaj znate. Naredite, kar čutite, da je potrebno in pravilno. Podpirale vas bodo močne energije vseh vrst: intelektualne, telesne, spolne in čustvene. V tem mesecu lahko dosežete uspeh in blaginjo.

V naslednjih dneh se izogibajte sebičnosti in trmi. Bodite odprti za kritike, saj se razkrivajo pomembne informacije o vas samih. Spoznali boste, kako močni ste in kje se delajo napake.


Sporočilo karte pod številko 2 - Ganeš


Posvetite se sebi in ljubljenim. Junij prinaša harmoničnost in razumevanje v vaše življenje. Vsa bremena, ki vas ustavljajo, se bodo premagala. Ustvarila se bo boljša povezava s samim seboj in drugimi. Lažje boste izrazili svoje misli, pri tem pa dobili podporo, ki jo iščete in potrebujete. Resnično boste začeli uživati v življenju, zlasti v domačem okolju.

V naslednjih dneh se obkrožite s prijetnimi osebami in se oddaljite o teh, ki vam vzbujajo slabo voljo. Zdaj je čas, da nekaj spremenite in ne čakate več, da se kdo drug potrudi namesto vas. Če si želite sprememb v odnosih, ukrepajte. V vas je ta moč.

 

 


Sporočilo karte pod številko 3 – Buda


Junija boste začutili težnjo po odkrivanju sebe, po povezovanju s samim seboj in drugimi. Vsakdanje vam ne bo dovolj, zanimalo vas bo življenje, kaj lahko ustvarite in izkusite. Iskali boste višje resnice, pri tem pa ne boste pozabili na to, kar že poznate in ste že ustvarili. Duhovna radovednost vam bo odprla oči in poglobila stik z intuicijo.

V naslednjih dneh zaupajte sebi in mislim, izogibajte pa se trmi. Če osebe okoli vas ne bodo pripravljene sprejeti novih spoznanj, jim to dopustite. Poskrbite za svojo osebno rast in razvoj.


Sporočilo karte pod številko 4 – Merkur


Junij prinaša nenadne spremembe. Stvari in odnosi bodo dobili novo podobo. Z domiselnostjo, vztrajnostjo in delavnostjo boste dosegli močne preobrate. V vas ne bo več negotovosti ali dvomov. Razbremenili se boste bremen in z lahkotnostjo izražali sebe. Odprta in iskrena komunikacija bo prinesla tudi uspehe v ljubezni.

V naslednjih dneh se izražajte. Ne tlačite ali požirajte občutkov. Pokažite jih in se ne bojte, kaj bo to prineslo. Veselite se dejstva, da nekaj tako močno čutite. Veselite se ljubezni, ki je v vas.

 

 

Sporočilo karte pod številko 5 – Hilarion


Na področju odnosov bo v tem mesecu razburljivo. Ker boste lažje izrazili svojo nežno, občutljivejšo stran in se znali umakniti, ko bo to potrebno, boste dosegli močne spremembe. Ljudje bodo v vas videli družabno in prijazno osebo, ki zna druge navdušiti in jih pravilno usmeriti. K vam se bodo obračali po nasvete, pri katerih pa bodite preudarni.

V naslednjih bodite previdni, kakšne nasvete boste delili. Vaše besede bodo imele težo, zato delujte v višje, ne lastno dobro. Na ta način boste prejeli spoštovanje, ki si ga zaslužite, in obenem osebno zrasli.


Sporočilo karte pod številko 6 – Shekinah


Osvobodite se vseh ovir, ki vam jih je prva polovica leta prinesla. Začnite uživati v življenju. Plešite, rišite, pišite. Junij vam prinaša energijo ljubezni in privlačnosti, s katero pa ne boste našli le ljubezni do sebe, ampak do vsega, kar se dogaja. Naučili se boste resnično ljubiti sebe. To energijo pa boste prenesli tudi na druge, s katerimi boste skupaj uživali v poletju.

V naslednjih dneh se izogibajte prevzetnosti in poskrbite, da boste z nogami vedno na trdnih tleh. Ne izgubite se v oblakih in ne izpustite vajeti življenja iz svojih rok. Ustvarite ravnovesje.

 

Maja iz Balzamike

Vas zanima, kaj vam prinaša nov mesec? Vas zanima, kakšno bo poletje? Se boste na novo zaljubili? Našli novo službi? Pišite svetovalcem Balzamike.