K čemu poskušajte bolj stremeti?

Preberite si, k čemu poskušajte bolj stremeti. Prepoznajte, kaj se skriva v vas, nato pa začnite posegati po uspehih. Naj bo nebo meja. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2018 ali kako uresničiti svoje cilje, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Razvijajte svojo vizijo. Začnite svoje potovanje z mislijo na cilj. Kaj si želite doseči? V kakšno osebo se želite razviti? Morda imate še nejasne cilje, vendar vam bo to pripomoglo pri opredelitvi svojih načrtov in želja. Začeli boste razmišljati, kako priti do želenega. Na svoje dejavnosti poglejte kot na nekaj višjega. To vam bo omogočilo lažjo izvedbo, saj boste na naloge gledali kot nekaj vsakdanjega, ne kot nekaj nujnega, kar morate storiti. Doseganje uspeha bo tako preprostejše, sama pot pa bo omogočila tudi osebno rast.

Sporočilo pod številko 2

Prizemljite se. Premislite, kaj si želite doseči, pri tem pa bodite z nogami na trdnih tleh. Vaše misli in energija tako ne bodo razpršene, lažje se boste osredotočili na to, kar je trenutno najpomembnejše. Zavedajte se, da osebni razvoj zahteva veliko kontemplacije in samozavedanja. Če pri svojih načrtih ne boste v višavah, jih boste lažje uresničili, pri tem pa se naučili pomembnih lekcij, s katerimi se določene napake ne bodo več ponavljale. Bolje boste razumeli svoje sposobnosti in znanje ter ocenili situacije, v katerih se boste znašli.

Sporočilo pod številko 3

Zarišite meje. Veste, kaj si želite in kaj pričakujete. Zdaj je čas, da določite meje, saj vam bodo te omogočile jasno sledenje ciljem in načrtom. Vzponi in padci vas ne bodo iztirili, hitreje se boste vrnili na pot, ki ste si jo začrtali. Spoznali boste svoje resnične sposobnosti, ki jih boste lahko nadgradili. Šli boste preko svojih omejitev, se otresli strahu in stresa. Meje vam bodo omogočile negovanje osebnega prostora. Dobili boste pogum, da se obkrožite z ljudmi, ki vam dajejo pozitivno energijo in vračajo trud, ki ga vlagate vanje.

Sporočilo pod številko 4

Povežite se z drugimi. Zdaj ni čas, da bi se zapirali vase ali vztrajali pri načinu reševanja težav, ki ne prinaša uspeha. Odprite roke, prisluhnite oseba, ki so okoli vas, kaj vam želijo sporočiti. Naučite se lahko veliko novega, če boste pripravljeni na novosti, na postopne korake nazaj. Zastavite si cilje, delite z ljubljenimi svoje ideje. Občutite podporo, ki so vam je voljni dati. Ne bodite preponosni in uspehe delite z ostalimi. Ne naložite pa si preveč projektov, da se ne bo pojavila izgorelost oziroma da vaša energija ne bo preveč razpršena.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram