Česa se morate znebiti, da boste uspeli oziroma v kaj morate bolj zaupati?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite nekaj časa zase, nato pa odvrzite bremena, ki vas spremljajo. Tako kot drevesa na jesen odvržejo listje, se vi poslovite od vsega, kar ne potrebujete. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka jeseni, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Nehajte iz malih stvari delati težave. V naslednjih dneh vam bodo naklonjene energije očiščevanja, zato jih izkoristite in se znebite vsega odvečnega v svojem življenju kot tudi v domačem okolju. Naredite prostor novostim, s katerimi boste lahko izkoristili svoj polni potencial. Ne bežite stran od pomembnih odločitev in se ne ustavite na eni točki. Zberite pogum in naredite korak naprej. Začnite odkrivati svoj resnični jaz. Ne sanjarite o tem, kaj bi imeli, ampak začnite to uresničevati.

Sporočilo pod številko 2

Začnite uživati v drobnih stvareh življenja. Delite svoje misli in želje s svojimi ljubljenimi osebami. Otresite se razmišljanja, da ste za vse sami, saj niste. Odkrijte svojo veliko notranjo moč in opustite stare sodbe. Zdaj je čas, da daste osebam in načrtom novo priložnost. Ste pred pomembnejšimi odločitvami, zato zaupajte vase. Ne bojte se izraziti, kaj si želite, kot tudi stopiti stran od vsega, kar vam ne prinaša pozitivne energije.

Sporočilo pod številko 3

Čaka vas nekaj zahtevnih odločitev, ki bodo razkrile resnico in vodile k novim spoznanjem. Moč volje in novi navdihi vam bodo dali nov zagon in omogočili večji uspeh. Sami pa poskrbite, da boste na svoji poti disciplinirani, a ne potlačili svoje igrivosti in navihanosti. To vas bo razbremenilo skrbi in pozitivno vplivalo na vašo energijo. Ta se bo jeseni dvigala, s tem pa vaša vnema. Pazite, da se ne boste preobremenili, da ne boste izgoreli.

Sporočilo pod številko 4

Bodite potrpežljivi in se pripravite na dolgoročne cilje. Jesen je vaš čas - čas, da razširite svoja krila in začnete kazati moč ter čarobnost. Ne dvomite o svojih sposobnostih, ampak jih negujte. Nadgradite svoje znanje, saj boste tako prišli do marsikaterih razodetij, ki vas bodo vodila k spremembam. Vseskozi pa branite svoja prepričanja in vrednote. Ne popustite vplivu okolice. Čas bo prinesel nagrade: materialne in čustvene.

Sporočilo pod številko 5

Ste na poti napredovanja in osebne rasti. Pripravite se na nove priložnosti in na zaključek zadev, ki so že v teku. Jesen bo v znamenju svežine in premikov, ki bodo omogočili, da se boste ob uspehu tudi zabavali. Zabava bo pomembna, saj boste tako ohranili svoj sij, ki vas dela nekaj posebnega. Vaše želje se bodo uresničile, ponovno boste prejeli ljubezen do življenja. Skrbi bodo zbledele, čaka vas prijetno jesensko obdobje.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram